VIDEO/PHOTOS: Demi Lovato – World Series National Anthem | Rangers Game 5

2011 – World Series’ Game 5: St Louis Cardinals v Texas Rangers – 10/24

1 Comment on “VIDEO/PHOTOS: Demi Lovato – World Series National Anthem | Rangers Game 5”

  1. ^:DDD:DD JEPMikset vastaa tsayitaivyasla kommentteihin/kehuihin joita sinulle le4hetete4e4n olisi kohteliasta vastata esim kiitos. En tunne sinua mutta blogisi perusteella vaikutat niin ylimieliselte4 ihmiselte4!Oletko sattumoisin huomannut,ette4 te4e4lle4 sinulla on paljon kommentteja joista melkeinpe4 kaikki on negatiivisia, kun taas tsayitaivyasla et saa niinke4e4n paljon kommentteja eli tyylie4si ei niin paljon kehuta joten kuka sine4 olet sanomaan mike4 on in ja mike4 ei ?! En vain ymme4rre4 kuinka sinulta on kysytty haastattelu,kun et ne4yte4 tiete4ve4n yhte4e4n miste4e4n yhte4e4n mite4e4n ja harva lukija pite4e4 postauksistasi. Pide4n tyyliste4si todella paljon mutta se ei ilmene blogissasi lainkaan.Mikset voisi kertoa te4e4lle4 enemme4n tyyliste4si sen sijaan,ette4 le4hettelisit jotain mite4e4n sanomattomia Demi-keskusteluja yms turhaa ja itseste4e4n selve4e4.Ja kysymys viele4 ne4iden lise4ksi(toivon,ette4 vastaisit taitaa olla turha luulo,vai?)Miten Sharon on rohkea tyyliniekka me4e4rittelee massablogin?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.