Merry Christmas & Happy Holidays!

On behalf of The “Demi Central” Staff, we want to wish all the site visitors (including their friends, family) Happy Holidays, Merry Christmas, Kwanzaa, Hanukkah, Chrismukkah and an upcoming great New Year! We hope you get to spend the holiday season with great company, let’s make 2010 just as amazing as 2009! Thank you for all the visits!

2 Comments on “Merry Christmas & Happy Holidays!”

  1. Huoh, blogi oli ennen hyve4, mutta ei ene4e4. Postaukset on pelkke4e4 paskaa. ja jooojo, kylle4 tiedete4e4n ette4 teet mukamas vaan ittees varten te4te4 blogia, ja te4e4 on SUN blogi ja kirjotat mite4 haluut ja teet mite4 haluut etke4 ota neuvoja vastaan.. plaaplaaplaa…Ilmeisesti teetkin kuitenkin teet te4te4 blogia joillekkin vihamiehillesi/faneillesi kun linkite4t te4nne kaikki sivut joissa sinusta puhutaan pahaa. Demin tyypit on vaan innoissaan kun huomioit noin paljon noita heide4n keskusteluitaan, ja yrite4t se4e4litte4ve4sti olla mukamas huvittunut niiste4. Jos sinua ei oikeasti kiinnostaisi mite4 mielte4 muut sinusta ovat, niin et todellakaan lukisi tuollaisia keskusteluita, tai varsinkaan julkisesti mainostaisi site4 ette4 luet sellaisia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.